مزایای منبع تحت فشار امرا
- جنس دیافراگم در تمام حجم ها از EPDM (سفا ایتالیا) می باشد و مناسب برای استفاده در سیستم های آبرسانی و بوستر پمپ ها به عنوان منبع تعادل و در سیستم های گرمایش به عنوان منبع انبساط بسته می باشد.
- در این منابع صافی فلزی مناسب در قسمت فلنچ تعبیه گردیده است که به صورت انحصاری این طراحی در مخازن تولیدی این شرکت می باشد، که این امر باعث جلوگیری از مستهلک شدن منبع می گردد.
- منابع فوق در صورت درخواست مشتری با پلیت اتصال به دیوار یا به همراه مهره و ماسوره قابل تولید و عرضه می باشد. رنگ استفاده شده در این منابع اپوکسی پلی استر می باشد که در مقابل زنگ زدگی و تابش خورشید کامال مقاوم بوده و از نقاط قوت این منابع می باشد.
- داخل تمامی منابع جهت عدم زنگ زدگی و طول عمر بیشتر رنگ اپوکسی پلی استر زده می شود. (منبع امرا تنها منبع تحت فشار ایرانی است که جهت جلوگیری از زنگ زدگی داخل آن رنگ شده است.)
- کلیه محصولات فوق از تاریخ درج شده روی پلاک فنی دستگاه دارای 24 ماه گارنتی بدنه و فلنج می باشد.
- سایز تیوپ این منابع طبق استاندارد کارخانه تیوپ sefa ایتالیا می باشد.
- داخل منابع امرا جهت عدم زنگ زدگی و طول عمر بیشتر رنگ اپوکسی پلی استر زده می شود.
- ورقه ST14 فولاد مبارکه اصفهان
- تیوپ سفا ایتالیا
لیست قیمت منبع امرا با تیوپ ایتالیایی سفا
(آبان 1401)
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تیوپ سفا ایتالیا به این صفحه بروید.
جدول راهنمای انتخاب تیوپ منبع تحت فشار
برای خرید منبع تحت فشار امرا و یا دریافت کاتالوگ و لیست قیمت منبع تحت فشار امرا با کارشناسان ما در شرکت پایا گسترش خورشید تابان تماس بگیرید.