تاسیسات گرمایشی ساختمان و موتورخانه

دسته بندی محصولات

هیچ محصولی یافت نشد.

تاسیسات گرمایشی ساختمان و موتورخانه از زمان ماشینی شدن زندگی بشر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. این امر در وصول سرد برای کمک به داشتن هوای گرم مطبوع بیشتر خودنمایی می کند. از جمله تجهیزات تاسیساتی که در این راستا به کار گرفته می شود انواع پکیج های دیواری و زمینی، آبگرمکن های زمینی و دیواری، رادیاتور، حوله خشک کن، مشعل و بویلر و … می باشد. از برندهای مطرح با کیفیت در این دسته محصولات ایران رادیاتور، شوفاژکار و بوتان می باشد. شرکت پایا گسترش خورشید تابان نماینده فروش برندهای معروف تاسیسات گرمایشی در تهران و شهرستان ها می باشد.

پکیج گرمایشی

از نظر نحوه قرارگیری، پکیج ها به انواع زمینیف و دیواری تقسیم می شوند؛ بر اساس شرایط محیط و گرمای مورد نیاز هر واحد، می توان در یک ساختمان از هر دو نوع پکیج زمینی و دیواری استفاده کرد، با این تفاوت که پکیج های دیواری کم حجم تر بوده و براحتی قابلیت نصب در فضای داخلی ساختمان نظیر آشپزخانه را دارا می باشند. بطور کلی وظیفه پکیج ها تأمین آبگرم مصرفی ساختمان و تأمین حرارت لازم برای گرم کردن رادیاتورهاست. با وجود پکیج، دیگر نیازی به تاسیسات موتورخانه مرکزی نمی باشد و متعاقبا، هزینه های گزاف لوله کشی و تأمین دیگ و مشعل و … جهت احداث تاسیسات گرمایشی ساختمان و موتورخانه مرکزی حذف می گردد.

رادیاتور

رادیاتور وسیله ای بسیار مناسب و کارآمد برای توزیع گرمایش لازم در منازل مسکونی و محیط های اداری می باشد. آب گرم تامین گرمایش رادیاتورها یا در پکیج همان واحد تولید می شود و یا در تاسیسات گرمایشی موتورخانه مرکزی ساختمان.

دیگ چدنی

دیگ های تاسیسات گرمایشی موتورخانه مرکزی ساختمان معمولا از دو جنس فولاد و چدن ساخته می شوند و هرکدام در انواع متفاوت و کارایی های متفاوت تولید می شوند. دیگ های چدنی که به نام دیگ شوفاژ چدنی نیز شناخته می شوند، نسبت به دیگ های فولادی از فشار کار و راندمان جذب انرژی کمتری برخوردارند، ولی بدلیل قابل تفکیک بودن پره ها، حمل آسان و دارا بودن قیمت پایین تر، معمولا در تأسیسات گرمایشی ساختمان و موتورخانه مرکزی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند.

مشعل

مشعل وسیله ایست که با اختلاط مقدار معینی سوخت و هوا و احتراق این دو، انرژی سوخت را به انرژی گرمایی تبدیل می کند.

بطور کلی وظیفه مشعل ایجاد گرمایش در انواع دیگ، هیتر و پکیج های گرمایشی است و اصطلاحا به آن قلب تأسیسات گرمایشی ساختمان اطلاق می گردد.

مشعل ها از نظر مصرف سوخت به انواع گازوئیل سوز، گازسوز، مازوت سوز، دوگانه سوز (گاز و گازوئیل) و سه گانه سوز (گاز، گازوئیل و مازوت) تقسیم می شوند.

منابع آب گرم، کوئل دار و دوجداره

منبع کویلی و منبع دوجداره از مهمترین تجهیزات تامین آبگرم مصرفی و بهداشتی در انواع ساختمان ها به شمار می آیند. در ساخت منابع آبگرم کویلی، دوجداره، انبساط و ذخیره آب سرد مصرفی، معمولا از ورق فولادی دارای پوشش آبکاری گالوانیزه (ورق گالوانیزه) و بعضا در صنایع غذایی و دارویی از ورق استیل استفاده می گردد.

محاسبه و تعیین ضخامت صحیح ورق فولادی مورد استفاده در ساخت انواع منبع آب گرم کویلی، منبع دوجداره، منبع ذخیره سوخت و… بر اساس فشار کار (فشار آب درون منبع) و همچنین استانداردهای بین المللی مخازن تحت فشار، بسیار مهم است.

شیرآلات و اتصالات تاسیسات

به طور کلی شیرآلات که وظیفه قطع و وصل و تنظیم دبی جریان سیالات را به عهده دارند، دارای کاربردهای وسیع و مهمی در صنایع مختلف از جمله صنعت تاسیسات می باشند. شیرآلات مکانیکی که در موتورخانه ها استفاده می شوند، معمولاً از نوع شیرهای دروازه ای، کف فلزی و شیرهای یکطرفه، که از انواع برنجی (اتصال دنده ای) و یا چدنی (با اتصال فلنجی) در سایزهای مختلف هستند، می باشند.